INVITATIE DE PARTICIPARE LA UN PROIECT DE PARTENERIAT
PENTRU TRANSFER DE CUNOSTINTE

 

Departamentul IRASM din cadrul IFIN-HH intentioneaza sa depuna o cerere de finatare pentru un proiect de tip Parteneriate pentru Transfer de Cunostinte (modul G) la competitia 2015 din cadrul Programul Operational Competitivitate (POC).
Proiectul se intituleaza: „Creşterea competitivităţii prin inovare şi îmbunătăţirea proceselor de fabricaţie cu iradieri γ tehnologice (γ-PLUS)” si se adreseaza urmatoarelor domenii si subdomenii (asa cum sunt identificate in ANEXA 3 a ghidului unic al PROGRAMULUI OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE 2014-2020- LISTA DOMENIILOR SI SUBDOMENIILOR DE SPECIALIZARE INTELIGENTA SI SANATATE):

1. BIOECONOMIE
1.1
Biotehnologii
1.3.5. Biotehnologii medicale şi farmaceutice
1.4. Ştiinţa medicamentului
1.4.1 Evaluarea in vitro/ in vivo în procesul de proiectare a medicamentelor generice

4. ECO-NANO-TEHNOLOGII ŞI MATERIALE AVANSATE
4.4. Materiale
4.4.3 Materiale şi tehnologii pentru sănătate

Proiectul se adreseaza atat agentilor economici care doresc sa dezvolte produse noi prin utilizarea iradierii cu radiatii ionizante, cat si celor care doresc sa imbunateasca produse existente, prin optimizarea proceselor de fabricatie.

 

Obiectivele proiectului

Gama de produse vizate de proiect se refera in principal la:

Pentru detalii privind participarea agentilor economici la acest proiect, va rugam sa ne contactati la adresa: irasm@nipne.ro sau la tel.: 0214042320/fax: 0214575331.
Ghidul complet al apelului competitiei de proiecte, precum si schema pentru Ajutorul de Minimis sunt disponibile pe site-ul Organismului Intermendiar pentru CDI: http://www.research.ro/ sau la adresa www.ancs.ro.  

 

Oferta de expertiza si competente a departamentului IRASM din cadrul IFIN-HH
IFIN-HH este singura institutie din tara care poate sustine dezvoltarea de aplicatii de iradieri tehnologice de la nivelul de experiment la nivel de aplicatii industriale si servicii. Instalatia de Iradiere cu Scopuri Multiple IRASM a reprezentat cea mai mare investitie CDI a Romaniei in perioada 1995-2000 (Proiect IAEA ROM/8/011), prefatand seria de mari investitii in infrastructura realizate sau in curs de realizare la IFIN-HH dupa anul 2000.

Oferta de expertiza si transfer de cunostinte a specialistilor nostri (cercetatori in domeniul fizicii, chimiei, biologiei) include:

 

 

Iulie 2015
IFIN-HH
Departament IRASM