Centrul pentru Iradieri Tehnologice IRASM, IFIN-HH
Seminar: Metode de detectie a alimentelor ce au fost supuse tratamentului cu radiatii ionizante

 

Invitatie

Stimata doamna/Stimate domn,

Avem placerea de a va invita sa participati la seminarul privind rezultatele proiectului CALIST 5111 “Metode de detectie a alimentelor ce au fost supuse tratamentului cu radiatii ionizante”, organizat de Centrul pentru Iradieri Tehnologice IRASM, din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara “Horia Hulubei”.

Manifestarea va avea loc la Centrul IRASM in data de 22 iunie 2006, cu incepere de la ora 9:00, si va cuprinde informari si prezentari stiintifice pe tema iradierilor tehnologice la Centrul IRASM, a iradierii alimentelor si a detectiei alimentelor iradiate.

La incheierea seminarului se va organiza masa rotunda cu tema “Organizarea eficienta a supravegherii pietei alimentelor iradiate”.

La manifestare sunt invitati sa participe, impreuna cu colaboratorii la acest proiect, reprezentanti ai Programului CALIST, cercetatori, reprezentanti ai organismelor guvernamentale implicate in domeniul iradierii alimentelor, reprezentanti ai organismelor guvernamentale si organizatiilor neguvernamentale pentru protectia consumatorului si reprezentanti ai mass media.

Manifestarea este deschisa tuturor celor interesati de domeniul iradierii alimentelor si detectiei alimentelor iradiate.

Va multumim,

Dr. Cornel Ponta
Sef Centru IRASM


Program